Meteen naar de inhoud
Home » Ibiza » Waarom gaan alle BN’ers naar Ibiza?

Waarom gaan alle BN’ers naar Ibiza?

  • door

Ibiza is een van de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. Bekende Nederlanders waaronder Kaj Gorgels, Lil Kleine, Patty Brard en Estelle Cruijf reizen regelmatig naar het eiland toe. Sommigen van hen hebben hier zelfs een tweede huis. Volgens RTL Boulevard is Ibiza de ‘populairste BN’er hotspot’. Maar wat is nou de reden dat er zoveel BN’ers naar Ibiza toe gaan?

Ibiza is een geweldig party-eiland waar het zelfs in de winter goed weer is. Dat laatste is waarschijnlijk ook de reden dat veel BN’ers hier graag naartoe gaan. Zodra de koude wintermaanden beginnen zien we dat er steeds meer bekende Nederlanders een aantal dagen of weken naar Ibiza gaan. Naast het warme weer kunnen ze hier ook genieten van de velen feestjes en luxe dat het eiland te bieden heeft.

Welke BN’ers gaan vaak naar Ibiza?

Er zijn dus een hoop bekende Nederlanders die regelmatig naar Ibiza vliegen. De meeste komen hier voor een aantal dagen ontspanning. Zij willen even weg van het drukke leven wat zij in Nederland hebben.

Lil Kleine is een van de bekende Nederlanders die vaak op het eiland te vinden is. Deze rapper is veel in het nieuws geweest rondom de mishandeling van zijn vriendin. Voor het incident voor zijn huis in Amsterdam (met de autodeur) heeft hij al eens vastgezeten omdat hij zijn vriendin mishandelt zou hebben, dit was op Ibiza. Vervolgens heeft hij aan deze gebeurtenis een compleet album gewijd: ‘Ibiza Stories’. In dit album deelt Lil Kleine zijn kant van het verhaal. Hij heeft dit album geschreven en gemaakt op Ibiza.

Ook Gordon is vaak te vinden op dit eiland. Hoewel de zanger een nog grotere fan van Dubai is komt hij toch regelmatig op Ibiza. Gordon is de afgelopen jaren vaak in het ‘roddelnieuws’ gekomen. Zo zou de zanger coke gebruiken, regelmatig een nieuwe liefde hebben en zou hij vreemdgegaan zijn. Het is wel te begrijpen dat hij zich af en toe afzondert op Ibiza.

Andere bekende Nederlanders die regelmatig op het eiland komen zijn:

  • Nikkie Plessen
  • Marco Borsato
  • Jack $hirak

Welke bekende Nederlanders treden op op Ibiza?

Tijdens de zomerperiode treden grote artiesten elke week op bij Ushuaïa op Ibiza, voorbeelden hiervan zijn Martin Garrix en Armin van Buuren.
Ushuaïa, Ibiza

Hoewel de meeste bekende Nederlanders naar het eiland vertrekken om een aantal dagen te ontspannen zijn er ook een aantal die dit doen omdat zij geboekt zijn voor een optreden. Tijdens de zomerperiode treden grote artiesten elke week op bij Ushuaïa op Ibiza, voorbeelden hiervan zijn Martin Garrix en Armin van Buuren.

Je vraagt je misschien af of deze mensen hier dan ook de hele zomer verblijven. Nee, dat doen zij niet. Deze artiesten vliegen (met name in de zomer) de hele wereld over om shows te geven. Martin Garrix gaf een aantal weken terug verschillende shows in New York, Los Angeles en op Ibiza. Bijzonder? Misschien niet, tot je hoort dat hij al deze shows in drie dagen gaf. Deze wereldsterren vliegen echt de hele wereld rond.

Welke BN’ers hebben een huis op Ibiza?

De meeste mensen zullen altijd blijven dromen van een tweede huis. Voor een aantal bekende Nederlanders is deze droom werkelijkheid. Zij hebben een tweede huis gekocht op Ibiza. Maar welke BN’ers hebben dan allemaal een huis op dit eiland?

  • Patty Brard: Een van de eerste bekende Nederlanders met een huis op Ibiza was Patty Brard. Ze vertelde dat het altijd al haar droom is geweest om uit te worden op dit eiland. Hierdoor verbaast het ons ook niks dat zij besloot om tijdens de corona pandemie op dit eiland in quarantaine te gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn in het huis waarin Patty woont kun je deze video van Anna Nooshin bekijken, Hierin laat Patty haar huis zien.
  • Kaj Gorgels: Een aantal jaar geleden heeft ook Kaj Gorgels (onder andere bekend als presentator van Expeditie Robinson) samen met zijn vriendin (influencer Jessie Jazz) een tweede huis gekocht op Ibiza.
  • Yolanthe Cabau: Ook de ex van Wesley Sneijder is groot fan van het eiland. Vanaf kinds af aan is zij hier al vaak te vinden. Ze heeft het huis dat ze bezit in 2007 geërfd van haar vader.
  • Estelle Cruijf
  • Jamie Vaes
  • Monique Noël en André Hazes

Bron: Girlscene.nl

Tot slot,

Ik hoop dat je iets gehad hebt aan dit artikel waarin ik de vraag ‘Waarom gaan alle BN’ers naar Ibiza?’ beantwoord. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben kun je deze hieronder achterlaten. Wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *