Meteen naar de inhoud
Home ยป Over mij

Over mij

Ik ben Freek, een 19 jarige student. Op mijn website deel ik alles over verschillende steden in Spanje, op het moment deel ik vooral over de stad Valencia. Zelf studeer ik momenteel Entrepreneurship and Business innovation aan de universiteit van Tilburg.

Ik ben deze website in december 2021 begonnen. Dit deed ik vooral om te leren hoe je een goede website maakt die ook hoog in Google staat. Tijdens het schrijven van content merkte ik dat ik dat erg leuk vond. Ik vind het leuk om alles te weten te komen over verschillende bezienswaardigheden in Spanje, of ik er nou wel of niet ben geweest.

Het onderwerp van de website (Spanje) spreekt mij erg aan. Zelf ben ik meerdere keren in Spanje geweest. Zo ben ik in juni 2021 een weekje in Valencia geweest. Daarnaast heb ik Barcelona, Madrid en Marbella bezocht. Dit zijn mooie steden waar enorm veel te doen is en ook enorm veel over te vertellen is. Ik deel over deze steden graag mijn ervaringen via mijn website.

Mocht je iets aan mij willen vragen kun je bereiken via email. Je kunt een mail sturen naar freekbekkers@icloud.com Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren. Daarnaast kun je mij bereiken via Instagram (@bezoekspanje.nl).